Bouwkundig adviesbureau

Advisering en bouwbegeleiding

Verbouwdokters is een bouwkundig adviesbureau dat zich richt op de advisering en (ver)bouwbegeleiding op de particuliere markt.

Initiatiefnemer van de Verbouwdokters is bouwkundig ingenieur Jeroen-Paul van Egmond.

“In de afgelopen 20 jaar heb ik bij grote organisaties veel ervaring opgedaan in de voorbereiding en projectmanagement van nieuwbouw en renovatie projecten. Hier maakt beheer en onderhoud ook een groot deel van uit. Ik weet hoe essentieel een integrale aanpak van een bouwproject is, ongeacht de omvang.

Tot mijn verbazing heeft zo’n benadering in de particuliere markt nog niet echt zijn weg gevonden, waardoor er dus veel mis gaat. Daar brengen wij met de Verbouwdokters nu verandering in.”

De ervaring heeft geleerd dat bij zeer veel verbouwingsprojecten in de particuliere sfeer een forse dosis kennis en professionaliteit ontbrak.

  • Onnauwkeurige en onvolledige voorbereiding
  • Verkeerde interpretatie van tekeningen
  • Bouwfouten
  • Onzorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden

Zo maar wat voorbeelden wat er allemaal kan misgaan en uiteindelijk tot ontevreden klanten kan leiden.

Wij werken niet alleen!

Team aan expertises

Wij willen u helpen om uw verbouwing succesvol af te ronden. Dit doen we niet alleen. We werken nauw samen met meerdere partners die hun sporen reeds verdiend hebben in de bouwwereld. Samen met onze partners kunnen wij kritisch blijven kijken naar ons werk en kunnen we altijd de juiste kennis en expertises inzetten. Hierdoor kunnen we snel bijsturen wanneer dit nodig is.

Wilt u weten wat de Verbouwdokters voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

UW VERBOUWING, ONZE ZORG!

Wilt u graag in contact met ons komen? Zie onderstaande button, wij helpen graag verder.
Benieuwd naar de diensten die wij aanbieden? Klik op 'onze diensten'.

Contact

Diensten

  • Checklistgesprek
  • Advisering
  • Verbouwingsbegeleiding
  • Overige diensten

Verbouwdokters

Logo verbouwdokters donker achtergrond

Verbouwdokters is een bouwkundig adviesbureau dat zich richt op de advisering en (ver)bouwbegeleiding op de particuliere markt. Wij helpen u de verbouwing van begin tot het eind tot een succes te maken!