Wat zeggen onze klanten?

Bekijk hier hoe eerdere klanten van service hebben ervaren

UitvoeringsverbouwingFam. Geerling

Kenmerkend voor Jeroen is dat hij altijd de onderste steen boven wil krijgen, wat hem ook lukt door zijn doortastendheid. Het was een verademing dat Jeroen zich zo verantwoordelijk voelde voor onze belangen waardoor we rust konden ervaren in deze stressvolle periode. Door zijn vakkundige begeleiding heeft onze aannemer al zijn fouten hersteld en is hij ons tegemoet gekomen in de kosten, waardoor we ondanks alles tevreden mogen terugkijken op de verbouwing van ons huis.

Ad Hoc AdviseringFam. Janssen
Jeroen is van beroep bouwkundig ingenieur en kwam als geroepen. Met behulp van zijn technische kennis en ervaring op het gebied van grote renovaties is het bouwplan tot stand gekomen. Zo'n professionele aanpak kan ik een ieder aanraden. Ik ga met goed vertrouwen en plezier de verbouwing door.
UitvoeringsbegeleidingFamilie van Grol

Voor een leek als ik, is het moeilijk om te beoordelen of alles goed is getekend en uitgevoerd wordt. Dankzij Jeroen weet ik zeker dat alles goed is uitgevoerd en het achter de afwerking ook allemaal deugt.

UW VERBOUWING, ONZE ZORG!

Wil je graag in contact met ons komen? Zie onderstaande button, wij helpen graag verder.
Benieuwd naar de diensten die wij aanbieden? Klik op 'onze diensten'.

Contact

Diensten

  • Checklistgesprek
  • Advisering
  • Verbouwingsbegeleiding
  • Overige diensten

Verbouwdokters

Logo verbouwdokters donker achtergrond

Verbouwdokters is een bouwkundig adviesbureau dat zich richt op de advisering en (ver)bouwbegeleiding op de particuliere markt. Wij willen u helpen om uw verbouwing succesvol af te ronden!